info@utkozesvedo.hu| +36-30-956-6636| Hétfő-péntek 8:00-16:00

Komplex szolgáltatásaink - Rugalmas ütközésvédelem kiépítése

A Duna-Lift Hungária Kft. a Boplan rugalmas ütközésvédelmi megoldásainak tervezésétől a kivitelezéséig, karbantartásig mindenben a segítségére lesz.

Helyszíni igényfelmérés: milyen ütközésvédelemre van szükség?

Szakértőnk felméri, hogy pontosan milyen ütközésvédelmi- és gyalogosvédelmi megoldásokra van szükség az Ön logisztikai, gyártási-, élelmiszeripari-, parkoló- vagy egyéb típusú telephelyén.

Komplex ütközésvédelmi rendszer megtervezése

A helyszíni felmérést követően megtervezzük a telephelyére legalkalmasabb ütközésvédelmi rendszert és a kivitelezés költségét, amely még semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára.

Ütközésvédelmi megoldás megvalósítása

Az ütközésvédelmi eszközök megrendelését követően csapatunk házhoz szállítja a védőelemeket és a helyszínen telepíti is azokat.

Ütközésvédelmi rendszerek műszaki felülvizsgálata

Meghatározott időközönként, illetve egyedi igény esetén felülvizsgáljuk a használatban lévő ipari ütközésvédelmi- és gyalogosvédelmi rendszereket az ön telephelyén.

Ütközésvédelmi rendszer karbantartása, szervizelése

Amennyiben valamelyik telepített ütközésvédelmi- és gyalogosvédelmi berendezés megsérülne vagy elhasználódna, keressen fel minket és amilyen gyorsan tudjuk, kicseréljük azt.

Minőségi garancia a telepített ütközésvédelmi rendszerekre

Az általunk telepített Boplan védőelemekre 24 hónapos garanciát vállalunk.

Magunkról

Boplan - Duna-Lift Hungária Kft

A Duna-Lift Hungária Kft-nél immáron 25 éve állunk Vevőink logisztikai kihívásainak a szolgálatában,legyen szó anyagmozgatási eszközökről,takarítógépekről,szekcionált vagy gyorskapukról vagy egyéb más általunk forgalmazott innovatív termékekről.

A Boplan rugalmas ütközésvédelmi rendszereivel Ügyfeleink munkavédelmi feladatait kívánjuk megkönnyíteni.

Fiatalos,lendületes cégünk az ingyenes felmérésen túl a termékek helyszínre szállítását és telepítését is teljeskörűen elvégzi.

Kapcsolatfelvétel

Termékeink - rugalmas ütközésvédelem

Cége biztonságtechnikai felszereltsége nagyban függ az alkalmazott ütközésvédelmi eszközöktől.A Boplan rugalmas ütközésvédelmi megoldásai nagy mértékben növelik dolgozóinak,materiális javainak védelmét.

  • Összes
  • Gyalogosvédelemi korlátok
  • Univerzális ütközésvédelemi eszközök
  • Rugalmas védőkorlátok
  • Védőoszlopok
  • Állványvédelemi termékek
  • Oszlopvédelem
  • Biztonsági kapuk
  • Padlójelölők
Gyalogosvédelemi korlátok

Gyalogosvédelemi korlátok

Tovább
Univerzális ütközésvédelem

Univerzális ütközésvédelem

Tovább
Rugalmas védőkorlátok

Rugalmas védőkorlátok

Tovább
Védőoszlopok

Védőoszlopok

Tovább
Állványvédelemi termékek

Állványvédelemi termékek

Tovább
Oszlopvédelem

Oszlopvédelem

Tovább
Biztonsági kapuk

Biztonsági kapuk

Tovább
Padlójelölők

Padlójelölők

Tovább

Rólunk mondták

Tekintse meg a termékeinket bemutató videókat

Ha Önnek komplex ütközésvédelmi megoldásra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégánk visszahívják Önt!

Kapcsolatfelvétel

Újdonságok

Tekintse meg legújabb ütközésvédelmi- és raktárbiztonsági termékeinket, további információért kattintson a tovább gombra.

Gyakran ismételt kérdések

A műanyagból készült Boplan ütközésvédelem tényleg erősebb,mint a fémből készült?

A Boplan rugalmas munkavédelmi rendszerei egy speciális anyagból,Novilen-ből,készülnek, mely anyag rendkívüli erőssége mellet kítűnő rugalmassággal rendelkezik,mely a rendszer felépítése,telepítése miatt,a hasonló fém rendszerekhez képest, erősebb és mindezek mellett energiaelnyelő képességgel is rendelkezik.


A Boplan rugalmas rendszerei drágábbak,mint a fém rendszerek?

A válasz egyértelműen nem,egyrészt a piacon tapasztalható folyamatos alapanyagdrágulás nem érintette olyan mértékben a Boplan alapanygát,mint a fém rendszerekét,másrészt pedig a fém termékek folyamatos karbantartási,javítási,festési költségei pár év alatt kiegyenlítik az esetleges bekerülési költség különbségét.


A Boplan termékei teszteltek?

A Boplan gyártója kiemelten figyel termékei megfelelősségére,ezért termékeit független szervezetek teszteredményivel tudja igazolni.


A Boplan termékei csak Novilen-ből(műanyagból) készülnek?

A válasz nem egyértelműen igen,ugyanis az oszlopok rögzítéséhez szükséges alap-talpak acélből készülnek,melyre a műanyag test sajtolással kerül rá.


A Boplan termékeire van garancia?

Természetesen igen,a gyártói garancia a telepítéstől számított 24 hónap,de nagyon fontos,hogy a termékek kivállasztásánál mindenképp vegye ígénybe szakértőnk segítségét,hogy a megfelelő terméket tudják kivállasztani a megfelelő aplikációhoz.


A Boplan termékei kültéren is alkalmazhatóak?

Természetesen igen,a termékek UV állóak,ellenállnak a hidegnek-melegnek ,a kültéri alkalmazásnál az alap-talpak rozsdamentes acélból készülnek.


A Boplan termékek alkalmazhatóak hűtőházakban?

Igen,a Boplan gyártója kifejlesztette az ICE-Flex termékcsaládot,mely kifejezetten ilyen körülmények között alkalmazhatóak biztonsággal.


A Boplan termékei milyen karbantartást ígényelnek?

A termékek semilyen karbantartás nem ígényelnek,kívéve természetesen a higéniai okokból szükséges tisztítást,portalanítást,mely egyszerű mosószeres vízzel történhet.


Van szükség időszakos felülvizsgálatra?

Ütközés után mindenképpen szükséges,melyet szakembereink elvégeznek,egyéb más esetekben nem ígényel felülvizsgálatot.


Az ajánlatadás elötti helyszíni felmérés ingyenes?

Természetesen igen,nekünk is nagyon fontos,hogy a Vevő által meghatározott feladatra a megfelelő rendszert ajánljuk,ezért a helyszíni felmérés,az esetek többségében,elengedhetetlen.